Σκουπίστε αθόρυβα

______ Σκουπίστε Αθόρυβα _____

ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ROWENTA

Όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις σας για την διατήρηση του προσωπικού σας χώρου, έτσι πρέπει και οι ηλεκτρικές σκούπες να γίνονται όλο και πιο αποτελεσματικές. Αναρροφούν σκόνη, τρίχωμα και κάθε είδους αλλεργιογόνα, ενώ για την καθημερινότητα, αποτελούν εγγύηση ενός πιο υγιεινού περιβάλλοντος. Το μειονέκτημα ωστόσο είναι οτι οι ηλεκτρικές σκούπες είναι γενικά θορυβώδεις.

Ο θόρυβος είναι η κύρια ενόχληση όταν σκουπίζουμε (σύμφωνα με τη μελέτη χρήσης και συμπεριφοράς που διεξήχθηκε στη Γαλλία, στην Ιταλία και στην Γερμανία τον Ιούνιο του 2013). Ωστόσο, η Rowenta έχει μειώσει την ηχητική ισχύ των συσκευών της κατά 3 ντεσιμπέλ, πράγμα που αντιστοιχεί στη μείωση της ηχορύπανσης κατά το ήμισυ. Έτσι, με τη σειρά των ηλεκτρικών σκουπών της Rowenta, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε μήπως ενοχλήσετε τους γείτονες – μπορείτε να σκουπίζετε ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Το γεγονός είναι ότι οι καταναλωτές γενικά πιστεύουν ότι όσο μεγαλύτερος ο θόρυβος που κάνει μια ηλεκτρική σκούπα, τόσο πιο ισχυρή είναι. Αυτό δεν είναι αλήθεια: η Rowenta εφήυρε εξαιρετικά αθόρυβες ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καμία απώλεια στην απόδοση της απορροφητικότητας.

Από το 2017, το επίπεδο θορύβου των ηλεκτρικών σκουπών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 80 ντεσιμπέλ. Άλλη μια φορά η Rowenta είναι μπροστά από τις εξελίξεις.

Η μείωση της ηχητικής ισχύος κατά 3 ντεσιμπέλ ανταποκρίνεται στην μείωση της ηχορύπανσης κατά το ήμισυ.

——Συγκρίνετε——

τα διαφορετικά επίπεδα θορύβου

ROWENTA: 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ

Με 15 χρόνια έρευνας του χαμηλού επιπέδου θορύβου, η Rowenta έχει καταφέρει να βελτιστοποιήσει τρία βασικά στοιχεία για το σχεδιασμό της εξαιρετικά αθόρυβης ηλεκτρικής σκούπας.

1. Η τεχνολογία Silence βασίζεται στο αναρτημένο απομονωμένο μοτέρ της σκούπας που προστατεύεται από ένα διπλό ανθεκτικό περίβλημα για την ελαχιστοποίηση των δονήσεων και μια αλυσίδα εξαρτημάτων με μεγάλους στεγανούς σωλήνες που διευκολύνουν στη μείωση του θορύβου από την εισερχόμενη ροή του αέρα. Επιπλέον, η τεχνολογία Silence εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση ακόμα και των μικρότερων σωματιδίων σκόνης και τη χρήση μιας αθόρυβης κεφαλής αναρρόφησης.

2. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη το σχήμα της κεφαλής αναρρόφησης και το σχέδιο του τηλεσκοπικού σωλήνα.

3. Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με μεγάλους, ελαστικούς τροχούς. Ως εκ τούτου, μπορούν να περιστρέφονται άνετα και με μεγάλη ευελιξία σε πλακάκια ή και παρκέ δάπεδα.

SILENCE FORCE FULL CARE: ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ME ΣΑΚΟΥΛΑ

Με ελάχιστο επίπεδο θορύβου μόνο 58db και μέγιστο επίπεδο θορύβου 63db, η Silence Force είναι η πιο αθόρυβη από τις ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα, δίνοντας σας την δυνατότητα να σκουπίζετε ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Είναι τόσο αθόρυβη που πλέον θα μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα τηλεόραση ή και να μιλάτε με τον φίλο σας. Ενεργειακά αποδοτική και με δυνατότητα υψηλού φιλτραρίσματος της σκόνης, είναι ο ιδανικός σύντροφος για να απομακρύνετε την σκόνη από οποιονδήποτε τύπο δαπέδου.

SILENCE FORCE MULTICYCLONIC: ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΟΥΛΑ

Η πολυ-κυκλωνική σκούπα χωρίς σακούλα Silence Force ™ Multi-Cyclonic είναι η πιο αθόρυβη στην κατηγορία της. Υπόσχεται ισχυρή αναρρόφηση, χάρη στην τεχνολογία πολλαπλών κυκλώνων με δύο στάδια καθαρισμού (99% διαχωρισμός αέρα / σκόνης). Το επίπεδο θορύβου είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλό (68 dB) χάρη στις αποκλειστικά κατοχυρωμένες τεχνολογίες: Silence Cyclone και Extreme Silence System.