Αθόρυβοι ανεμιστήρες

______ Αθόρυβοι ανεμιστήρες _____
Για ένα καθαρό & άνετο περιβάλλον

Η άνεση ενός σπιτιού δεν έγκειται μόνο στην εσωτερική διακόσμηση αλλά και στο περιβάλλον. Ιδανικά θέλουμε το σπίτι μας να είναι ένα παράδεισος καλοκαιρινής δροσιάς. Μιας δροσιάς που μπορούμε να απολαμβάνουμε όπου θέλουμε μέσα στο σπίτι και στο επίπεδο που επιθυμούμε.

87% των καταναλωτών εκτιμούν έναν
ανεμιστήρα που δεν κάνει πολύ θόρυβο

67% των καταναλωτών χρησιμοποιούν τον
ανεμιστήρα τους καθ’όλη την διάρκεια
της νύχτας.

Το γνωρίζατε;


Συχνά υποθέτουμε ότι ο ανεμιστήρας απλώς ανακυκλώνει τον αέρα μέσα στο σπίτι και η ψυκτική του δυνατότητα είναι περιορισμένη.

Στην πραγματικότητα, ο ρόλος του είναι πολύ πιο σημαντικός. Γενικά, λειτουργεί ως ένας τεχνητός εξαερισμός που ρυθμίζει την θερμοκρασία του σπιτιού. Επίσης ευνοεί την απορρόφηση της υγρασίας και καθαρίζει τον αέρα. Ο ανεμιστήρας είτε είναι πύργος, είτε επιτραπέζιος είναι ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να έχετε δροσερό αέρα στη στιγμή.

Γενικά, επιλέγουμε ανεμιστήρες βάση δύο κυρίως κριτηρίων.

Πρώτον, η ψυκτική δύναμη. Αυτό εξαρτάται όχι μόνο από το μήκος των πτερυγίων του ανεμιστήρα, αλλά και από την ισχύ του μοτέρ. 60 watts και πάνω διασφαλίζουν αποτελεσματικό εξαερισμό.

Το δεύτερο κριτήριο είναι το επίπεδο θορύβου. Είναι δύσκολο να απολαύσουμε την δροσιά ενός ανεμιστήρα, ο οποίος στην μέγιστη λειτουργία του μπορεί να μας αποτρέψει από το να απολαύσουμε την αγαπημένη μας εκπομπή στην τηλεόραση ή ακόμα και να κοιμηθούμε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ROWENTA

H Rowenta έχει εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση για να σχεδιάσει μια σειρά Turbo αθόρυβων ανεμιστήρων. Εφοδιασμένοι με μοτέρ 70 watt και με έλικα 40cm σε διάμετρο, προσφέρουν μια κυκλοφορία αέρα που φτάνει μέχρι και τα 80 m3/λεπτό. Με τέτοια κυκλοφορία αέρα, είναι αποτελεσματικοί ακόμα και στα πιο ευρύχωρα δωμάτια. Η λειτουργία αυτόματης ταλάντωσης του αέρα, καθώς και οι τέσσερις θέσεις ταχύτητας σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τον ανεμιστήρα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον χώρο που θέλετε να δροσίσετε.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό στο οποίο εστιάζουν οι σχεδιαστές της Rowenta είναι το επίπεδο θορύβου των συσκευών. Με 50 decibels στην πρώτη θέση ταχύτητας, οι Turbo αθόρυβοι ανεμιστήρες είναι πολύ διακριτικοί. Μπορείτε έτσι να τους χρησιμοποιείτε καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να διαταράσσετε τον ύπνο σας. Οι αθόρυβοι ανεμιστήρες είναι διαθέσιμοι τόσο επιτραπέζιοι όσο και πύργοι. Οι πρώτοι μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε τραπέζι ή σε γραφείο, ενώ οι δεύτεροι είναι προσαρμόσιμοι σε ύψος. Είναι πρακτικοί τόσο για το καθιστικό όσο και για την κουζίνα.

Ένα από τα πλεονεκτήματα που ξεχνάμε συχνά είναι και ότι τα ιπτάμενα έντομα δεν μπορούν να ανταγωνιστούν έναν ανεμιστήρα: Δεν μπορούν να αντέξουν το ρεύμα του αέρα! Αυτό σημαίνει ότι ο ανεμιστήρας είναι ο πιο απλός τρόπος για να προστατευθείτε από δυσάρεστα τσιμπήματα κουνουπιών τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.