Η Καλύτερη Φροντίδα Για τα ρούχα σας

______ Η Καλύτερη Φροντίδα _____
Για τα ρούχα σας

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι στην επιλογή οικιακών συσκευών, οι καταναλωτές αναζητούν την καινοτομία.

Συσκευές που θα διευκολύνουν τις σπιτικές δουλειές, ενώ θα προσφέρουν επαγγελματικά αποτελέσματα.

Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για την φροντίδα των ρούχων, καθώς αφού πρέπει να σιδερώσετε, τουλάχιστον ας το κάνετε τέλεια

Το 2000, 16% του πληθυσμού είχε σύστημα σιδερώματος με μπόϊλερ, αλλά αυτό το ποσοστό 
έχει διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια

Εφοδιασμένες με μεγαλύτερη απόδοση πίεσης
ατμού, έως και 120γ/λεπτό συνεχούς ατμού,
αυτές οι γεννήτριες είναι πανίσχυρες και σας
εξοικονομούν χρόνο σε σημαντικό βαθμό

Το γνωρίζατε;

Η μάρκα Rowenta γεννήθηκε το 1909 στην Γερμανία και συνεχίζει ακόμα
και σήμερα να παράγει σίδερα ατμού στο Έρμπαχ (Γερμανία).

Οι Γερμανοί μηχανικοί βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα της Rowenta με την τεχνογνωσία τους, δίνοντας προσοχή στην λεπτομέρεια ούτως ώστε κάθε μοντέλο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

100 χρόνια εμπειρίας, έρευνας και αποφασιστικότητας μας οδηγούν στην διάκριση. Αυτό κάνει ένα Rowenta σίδερο να ξεχωρίζει.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ROWENTA

Για να προσφέρει σε όλους μια αποτελεσματική λύση για την περιποίηση και την φροντίδα των ρούχων, η Rowenta έχει επικεντρωθεί σε διάφορα χαρακτηριστικά των προϊόντων της.
Πρώτα απ ‘όλα, η πλάκα του σίδερου. Εξασφαλίζοντας μια τέλεια ολίσθηση, δίνει ένα γρήγορο και άψογο αποτέλεσμα προστατεύοντας παράλληλα το ύφασμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την πλάκα Micro Steam, που βρίσκεται σε γεννήτριες ατμού καθώς και σε σίδερα. Ο συμπυκνωμένος ατμός στο μπροστινό μέρος του σίδερου υγραίνει και μαλακώνει τα φρεσκοπλυμένα ρούχα, ενώ η θερμότητα στο πίσω μέρος της πλάκας τα στεγνώνει, μειώνοντας κατά πολύ το χρόνο που χρειάζεται για το σιδέρωμα. Ως αποτέλεσμα, τα ρούχα είναι πιο γρήγορα και άψογα σιδερωμένα. Όσον αφορά την μύτη ακριβείας, ολισθαίνει με ευκολία ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία όπως μανίκια και γιακάδες.
Γενικά στο σιδέρωμα, η δύναμη του ατμού είναι συνώνυμη με την απόδοση. Συγκεκριμένα για τα σίδερα, η απόδοση μπορεί να φθάσει τα 50g / λεπτό για ένα τέλειο αποτέλεσμα – ακριβώς αυτό που προσφέρει το μοντέλο Rowenta Steam Force. Έχει επίσης μια λειτουργία  πίεσης ατμού 200 g / λεπτό, απομακρύνοντας επίμονες ζάρες και αποδεσμεύοντας και εσάς απο το φόβο σιδερώματος χοντρών υφασμάτων.
Όσο για τις γεννήτριες ατμού, μπορούμε να βασιστούμε στην υψηλή απόδοση ατμού που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε γρήγορα το σιδέρωμα για μια μεγάλη οικογένεια: 120 g / λεπτό σε λειτουργία σιδερώματος, έως 260 g / λεπτό σε λειτουργία πίεσης.

Δεν απαιτούν την ίδια προσοχή όλα τα υφάσματα: το βαμβάκι και το λινό, για παράδειγμα, χρειάζονται μια ισχυρότερη παροχή ατμού για να χαλαρώσουν οι ίνες τους, ενώ το μετάξι σχεδόν καθόλου. Επομένως, είναι δυνατό να ρυθμίσετε την ισχύ του πίδακα ατμού αναλόγως το ύφασμα που θέλετε να σιδερώσετε. Στην περίπτωση αυτή, η τεχνολογία διευκολύνει επίσης την καθημερινότητά σας. Για παράδειγμα, πολλά μοντέλα υποστηρίζουν την λειτουργία AutoSteam που ρυθμίζει αυτόματα την παροχή ατμού και τη θερμοκρασία στα συνιστώμενα επίπεδα. Έτσι, μπορείτε να σιδερώσετε εύθραυστα, συνθετικά υφάσματα ή μεταξωτά χωρίς τον κίνδυνο να βλάψετε τα ρούχα και χωρίς να είστε ειδικός στο σιδέρωμα! Ένα άλλο ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η κάθετη λειτουργία ατμού. Τόσο στα σίδερα όσο και στα συστήματα σιδερώματος, αυτή η λειτουργία απομακρύνει αποτελεσματικά τσακίσεις ή επαναφέρει την υφή φθαρμένων υφασμάτων. Συνοψίζοντας, είτε προτιμάτε να σιδερώνετε με σίδερα ή γεννήτριες ατμού, μπορείτε πάντα να έχετε άψογα αποτελέσματα με σύντροφό σας την Rowenta!