Πανίσχυρα και Αθόρυβα Συστήματα Σιδερώματος Ατμού

—— Πανίσχυρα και Αθόρυβα ——

Συστήματα Σιδερώματος Ατμού

Τα καλοσιδερωμένα ρούχα είναι πολύ συχνά μια αναγκαιότητα για μια επαγγελματική εμφάνιση.

Εν προκειμένω, υπάρχουν λύσεις που προσφέρουν άψογα αποτελέσματα, ακόμα και όταν αντιμετωπίζουν προκλήσεις που φαντάζουν εφιάλτης για το σιδέρωμα: μεταξωτά πουκάμισα και υφάσματα. Σε αυτές τις προκλήσεις ανταποκρίνονται τα συστήματα σιδερώματος ατμού. Πανίσχυρα, αφαιρούν τις ζάρες από κάθε είδος υφάσματος γρήγορα και αποτελεσματικά. Καθώς η δεξαμενή του νερού διαχωρίζεται από το σίδερο, αυτό καθιστά το σίδερο πιο ελαφρύ. Άρα εξοικονομείται τόσο χρόνος όσο και κόπος.

Καθώς το σιδέρωμα δεν είναι και η πιο συναρπαστική ασχολία, οι περισσότεροι άνθρωποι σιδερώνουν ενώ συζητάνε, βλέπουν τηλεόραση ή ακούνε ραδιόφωνο.

Η κυκλοφορία του νερού μέσα στην πλάκα του σίδερου έχει βελτιστοποιηθεί για να είναι πιο διακριτική. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση του θορύβου κατά 15dB.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Η Rowenta έχει σχεδιάσει αθόρυβα συστήματα σιδερώματος ατμού χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Silence.

Για την επίτευξη αυτού, έγινε έρευνα πάνω στις δύο βασικές πηγές θορύβου: την αντλία του νερού και την απόδοση ατμού.

Το αποτέλεσμα είναι η μείωση θορύβου κατά 15 decibels.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ROWENTA

Χάρη στα αθόρυβα συστήματα σιδερώματος ατμού της Rowenta, το ισχυρό και ταυτόχρονα αθόρυβο σιδέρωμα είναι τώρα εφικτό.

Τα αθόρυβα συστήματα σιδερώματος ατμού είναι πρωταθλητές στην κατηγορία του σιδερώματος. Έτοιμα για χρήση σε μόλις δύο λεπτά, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο, τα συστήματα σιδερώματος ατμού διασφαλίζουν τόσο γρήγορο όσο και ποιοτικό σιδέρωμα.

Εμπνευσμένα από επαγγελματική τεχνολογία, όλα τα συστήματα σιδερώματος ατμού της Rowenta είναι εφοδιασμένα με μπόϊλερ υψηλής πίεσης που παράγει υψηλής πίεσης ατμό και ο οποίος εισχωρεί βαθιά στις ίνες των ρούχων για γρήγορα και εξαιρετικά αποτελέσματα.