Προϊόντα που σέβονται τα μαλλιά σας

______ Προϊόντα που σέβονται τα μαλλιά σας _____
για όμορφα, κομψά χτενίσματα όλο λάμψη

Θύμα των κλιματικών αλλαγών και εξαιτίας της ρύπανσης και της ξηρότητας της ατμόσφαιρας σε θερμό ή κρύο περιβάλλον, τα μαλλιά σας δεν είναι καθημερινά στην καλύτερη τους κατάσταση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να χάνουν την ζωηρότητά τους και να γίνονται θαμπά και εύθραυστα. Η ευρεία χρήση αξεσουάρ, ισιωτικών και ψαλιδιών φορμαρίσματος των μαλλιών θεωρούνται και αυτά επιδεινωτικοί παράγοντες της ποιότητας των μαλλιών σας. Ωστόσο αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές.

Εκτιμούμε ότι οι ίνες των μαλλιών είναι υπερευαίσθητες και επιρρεπείς στην αφυδάτωση σε θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 180°C.

Για την πιο ευαίσθητη και λεπτή τρίχα, το επίπεδο θερμότητας θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ των 85°C και των 150°C.Πιο ανθεκτικός τύπος μαλλιού όπως σγουρή τρίχα ή άφρο, μπορεί να αντέξει και θερμοκρασία εως και 230°C.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Η θερμοκρασία των 170°C είναι αρκετή για να αποκτήσετε τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να αφυδατώσετε τα μαλλιά σας.

Για να μπορείτε να φορμάρετε τα μαλλιά σας χωρίς να ρισκάρετε να τα βλάψετε, η Rowenta φρόντισε και σχεδίασε μια σειρά συσκευών περιποίησης των μαλλιών που εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι συνηθίζεται με άλλες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ROWENTA

Αναφορικά με τα stylers, σχεδιάσαμε μια τεχνολογία που επιτρέπει την βελτιστοποίηση του ισιώματος των μαλλιών στους 170°C για αποτέλεσμα που είναι το ίδιο άψογο με ίσιωμα στους 230°C.Για την επιλογή της επιθυμητής θερμοκρασίας, οι ισιωτικές συσκευές Rowenta είναι εφοδιασμένες με έναν ρυθμιζόμενο θερμοστάτη στο χερούλι τους. Eπίσης δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των 130°C και των 230°C, αναλόγως του τύπου μαλλιού σας.Τέλος, οι ισιωτικές πλάκες έχουν κεραμεική επικάλυψη. Αυτό το υλικό εξυπηρετεί στην ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας, επιτρέποντας στην συσκευή να γλιστράει με ευκολία σε κάθε τύπο μαλλιού, διασφαλίζοντας τέλειο ίσιωμα, συνώνυμο με απαλά και λαμπερά μαλλιά.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

1 Οι ισιωτικές συσκευές μαλλιών και τα ψαλίδια φορμαρίσματος δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε υγρά μαλλιά προς αποφυγή μακροπρόθεσμης αφυδάτωσης της ίνας της τρίχας. 

2 Με την ίδια λογική, το στέγνωμα των μαλλιών θα πρέπει να γίνεται σε μέση θερμοκρασία και ταχύτητα. Σίγουρα παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένα εξαιρετικό. Μόνο κατά την διάρκεια του χτενίσματος των μαλλιών σας πρέπει να αυξήσετε την θερμοκρασία και να μειώσετε την ροή του αέρα. 

3 Και κλείνοντας, τίποτε δεν ξεπερνάει το κουμπί του κρύου αέρα για να επαναφέρετε κάποια ενδεχομένως σπασμένη τρίχα αλλά και για να διατηρήσετε περισσότερο την εμφάνιση του φρεσκοστεγνωμένου μαλλιού.

Αποτελεσματικές συσκευές περιποίησης των μαλλιών που είναι ευγενικές με τα μαλλιά σας. Αυτό δεν χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις;