Σχετικά με την Rowenta

Από το 1909, η Γερμανική μάρκα Rowenta έχει κερδίσει τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές με υψηλής ποιότητας προϊόντα που εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα.

 

Η Rowenta προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν ασυναγώνιστη τεχνολογική απόδοση, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και ευκολία στη χρήση. Η αποστολή της Rowenta είναι να διασφαλίζει την καθημερινή ευημερία των καταναλωτών της χάρη στις έξυπνες λύσεις της σε ηλεκτρικές σκούπες, σίδερα και γεννήτριες ατμού με μποϊλερ, σεσουάρ και άλλες συσκευές προσωπικής περιποίησης. Στα πλαίσια της συνεχούς καινοτομίας της, η Rowenta έχει αφοσιωθεί τα τελευταία 10 χρόνια στο να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα εύχρηστα και καινοτόμα προϊόντα φιλικά και προς το περιβάλλον.

Κάθε χρόνο η Groupe SEB λανσάρει πάνω από 250 νέα προϊόντα. Αυτός ο ρυθμός καινοτομίας έχει καταστεί δυνατός τόσο χάρη στις ομάδες μας Έρευνας και Ανάπτυξης, όσο και στην προσέγγιση μας “ανοιχτής καινοτομίας”.

Ανακαλύψτε την Groupe SEB, παγκόσμιο ηγέτη στις μικρές οικιακές συσκευές. Ενεργή σε πάνω από 150 χώρες, η Groupe SEB έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης σε όλες τις ηπείρους χάρη στην ευρεία και διαφοροποιημένη γκάμα των προϊόντων της, αλλά κυρίως χάρη στις εξαιρετικές μάρκες της.